about us.

Shipping And Developing
On A Global Scale For 
Smart Industrial Growth.

 

De rijdende galerij

De rijdende galerij is een gratis leveringsformule.
Geldig tot liefst 250 km buiten Wiekevorst city.

Kunstwerken gezien die je bevallen?
Neem contact op en wij presenteren ze bij je thuis.

 

Welke werken wil jij zien? Stuur ons je bericht.


100%-content-garantie

De 100%-content-garantie is een neveneffect van de rijdende galerij.

Jij wil toch ook 100% zekerheid? Heeft het gekozen kunstwerk het beoogde effect?
Nergens vind je zo'n waarborg.


schaduwmannen

Menselijke silhouetten krijgen de vorm van schaduwen. Maar ze hebben wel een gezicht en een expressie. In haar beeldhouwwerk lezen we haar kijk op de wereld en het leven, zelfs op het artistieke milieu.

 

Waarom draaien we allemaal mee in het maatschappelijke radarwerk terwijl we vrij, onafhankelijk en creatief geboren worden? We lijken schaduwen van ons eigen lot. We geven onze persoonlijkheid en ons contact met moeder natuur op, in onze drang naar comfort en veiligheid. Het is de taak van de kunstenaar om het ongeremde verlangen naar vrijheid en zelfbeschikking te verbeelden, te propageren.

 

Haar meestal naakte mannelijke figuren geven deze kunstenares alle vrijheid tot expressie, tot een ongegeneerd je m’en foutisme. Met hun gekke en kwetsbare poses op hoge obelisken sokkels vormen haar figuren een maf en aandoenlijk universum.

 

Ze zoeken over de rand van hun eigen kleine wereldje naar een ontsnappingsroute om te ontkomen aan hun lot. Zo lijken ze onweerstaanbaar op Plato’s grotbewoners die dachten dat de schaduwen de werkelijkheid waren. Ondanks het dramatische aspect zit er toch veel humor in de wanhoop van haar personages. Haar techniek van brons met de uitstraling van keramiek is bijzonder dienstbaar om deze boodschap over te brengen.

tekst: Christ'l Sprengers - tekstbewerking: Lucas Vanclooster

 

 

 

studio4art.com - visie

 

visie